Naša zgodba

Projekt Well o’clock, ki ga vodi Inventedfor.com, globalna platforma za razvijanje idej v izdelke, ki olajšajo naše vsakdanje življenje, zdaj vključuje tudi delo priznane slovenske športne psihologinje in olimpijke, Sare Isaković. Sara je svoje znanje in izkušnje združila s filozofijo projekta Well o’clock, da bi ustvarila izdelke in izobraževanja z namenom, osebnostjo in čustveno vrednostjo.

Naša filozofija

V življenju je resnično pomembno, kako se počutimo. Odkrivanje občutkov radosti in doživljanje dobrega počutja bi morali biti glavni prioriteti v našem vsakdanu. Eden od načinov za povečanje našega blagostanja je izbira izdelkov, ki nas pri tem podpirajo. Izdelki, ki imajo pozitiven vpliv na naše fizično in duševno zdravje, so ključni za izjemno počutje.

Čas je za Well o’clock! Čas je za dobro počutje.

Sara Isaković, s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami, dodaja edinstveno dimenzijo k temu projektu, tako da združuje svoje metode mentalnega treninga in performance psihologije, ki so ključnega pomena za doseganje vrhunskih rezultatov tako v športu kot v poslovnem svetu. Njena prisotnost in vključitev poudarjata pomen psihološkega blagostanja in osebne rasti pri dobrem počutju.